Cum iei carnetul din prima cu ajutorul chestionarelor online

chestionare autoDorinta oricarui proaspat absolvent al scolii de soferi este de a luat examenul teoretic si practic chiar din prima incercare. Pentru reusita din prima in obtinerea carnetului de soferi se apeleaza de cele mai multe ori la chestionarele DRPCIV. Proaspetilor absolventi le este recomandat sa rezolve cat mai multe chestionare online pentru a se obisnui cat mai bine cu modul in care se desfasoara examenul oficial. Chestionarele online DRPCIV sunt concepute conform legislatiei in vigoare si revizuite periodic pentru a se adapta noilor schimbari de legi si conduitei aplicate corecte in trafic.

Cum ajuta chestionarele DRPCIV

In functie de categorie aleasa pentru sustinerea examenului de permis, chestionarele auto sunt concepute pe categorii speciale a,b,c,d sau e. Intrebarile sunt conform celor care apar in testele oficiale pentru examenul de soferi si au ca rol testarea cunostintelor de legislatie si conducere in trafic.

Chestionarele online sunt esentiale pentru a a intelege mai bine regulile de circulatie si pentru a-i pregati pe doritorii de carnet pentru a sustine examenele oficiale. Aceste teste auto computerizate pregatesc atat emotional cat si psihic cursantii care se acomodeaza cu modul de desfasurare a examenului.

Pentru a evita posibilele greseli si confuzii aparute in urma emotiilor din neatentie sau graba, instructorii auto le recomanda elevilor sa parcurga si sa rezolve cat mai multe chestionare DRPCIV chiar de acasa.

Usor de accesat si utilizat, aceste teste pot fi rezolvate de pe orice aparat cu conexiune la internet.

Testele DRPCIV elimina presiunea din timpul examenului

Cu cat se parcurg mai multe chestionare online, cu atat doritori de carnet devin mai rapid familiarizati cu modul in care se desfasoara examenul oficial. Intrebarile cu multiple variante de raspuns, intrebarile capcana ,timpul limita si numerotarea raspunsurilor pot fi factori care adauga un plus de stres asupra persoanelor care nu stiu modul in care se desfasoara proba teoretica. Cursantii care apeleaza cat mai des la chestionarele online parcurg astfel materia studiata in timpul orelor de curs si inteleg mai bine legile si regulile care se aplica in trafic. Cunoscand deja foarte bine modul in care se va desfasura testul oficial, doritorii de carnet reusesc sa isi controleze emotiile, astfel putand sa se concentreze complet asupra rezolvarii corecte a intrebarilor.

Chestionarele online cresc procentul de promovabilitate

Instructorii auto marturisesc ca procentul elevilor care iau examenul pentru carnetul de soferi din prima creste semnificativ atunci cand acestia au recurs la metoda de invatare cu ajutorul de chestionare online fata de persoanele care apeleaza la metode traditionale. De asemenea, cursantii considerati admisi spun ca nu au intampinat nici un fel de probleme sau confuzii pe timpul examenului oficial datorita pregatirii si modului de invatare la care au apelat cu ajutorul testelor online.

Afla de pe www.click.ro toate secretele de obtinere a permisului de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *